Fredagsmys

img_8305 (MMS)

Fredagsmys med bästa sällskapet i världen och en bit råfisk! I love this moments <3 Ha en fortsatt fin kväll alla :)


Sol sol strålande sol!

img_2586 (MMS)

Sitter och väntar på Hanna i solen :)


Morning my friends :) Hur är läget? Med mi...

Morning my friends :) Hur är läget? Med mig är det fint. Kan ju bero på att jag är LEDIG nu fram till på måndag?! Yes! Måste också passa på och be om ursäkt för min dåliga update.....men jag har haft så mycket att göra dom här dagarna. Ska försöka att skärpa till mig. Nu ska Guss få frulle, ja det ska väl jag och Mr F också få men sen bär det nog av mot Tuna. Ska även träffa Hanna lite senare. Puss hej på Dig!


Hos E&S

img_8613 (MMS)

Ligger hemma hos Emil och Sorken på deras soffa, Emil ser på Youtubeklipp och Sorken på "Halv 8 hos mig". Vet inte riktigt vad jag ska välja ;) Måste även tacka för maten, tack kasslern smakade mumma! Idag har jag även hunnit med att gå på massage, skönt och avslappnande för min lilla kropp :) Ska även dit imorgon igen, det kallar jag lyx. Jobbar dag imorgon och sen är det helg!! Jag fattar inte att veckorna går så rysligt fort! Tiden bara flyger förbi, ibland går det lite fööööööör snabbt. Måste börja leva lite mer i nuet som man brukar säga, hi hi hi. Nu ska jag ringa min man och be honom komma och hämta mig. Puss och hej!


Hej hallå!

img_5083 (MMS)

Hej hallå! Va händer en måndag kväll som denna? Inte mycket va? Näääh inte här heller. Dock har det hänt mycket idag, har jobbat, nytt ställe Triaden heter det och är op. för gyn, öron/näsa och urologen. Man kan säga att det är mycket variation på ett och samma ställe för att göra det hela lite kortfattat, spännande i allra högst grad :D Efter jobbet for jag hem, hann städa och äta för sedan cyklade jag och HP till Friskis för ett spinningpass. Det gick undan ;) Och efter det åkte jag hem till Mr F's mor och far. Åt och snackade med Fadia, hon är riktigt smart den bruden, hi hi hi! Nu är jag som sagt hemma, ligger i sängen och ska sova. Måste bara berätta om gårdagen. Mamma har ju som sagt fyllt år så igår var vi ute allihopa och åt på Ruffino. Hon blev så överraskad! Hela 14 personer var vi, det var så mysigt. Alla kom överens om att detta var något vi borde göra oftare. Mamma var så glad, ja det var vi allihopa faktiskt. Maten var dessutom god som bara den :) Måste också passa på och tacka mina 3 brudar för en rolig och mysig helg, TACK! Ni är underbara <3 Verre.....din mat var gudomlig, speciellt kycklingen!! NU måste jag sova, nattis.


Pizza

img_0857 (MMS)

Guss och jag väntar på Mr F som är inne och beställer pizza. Mums sa jag ;)


Koko?!

Koko?! Bara jag som är vaken, resten av gänget sover än. Så här länge har jag inte sovit sen jag och Mr F var i Spanien, måste erkänna att det var ganska skönt att få sova ut idag. Igår kväll var en rolig och sen sådan, dock somnade jag på soffan så då gick dom andra med och la sig. MEN klockan var trots allt mer än halv 2 och det var också mer än veckor sedan jag gick och la mig så sent. Jösses vilket penisionärsliv man lever ;) Hmmm....nu ska jag försöka få liv i dom andra, undrar hur jag ska gå till väga? Finns ju en massa kul man kan hitta på :D


Gagnef

img_8477 (MMS)

Bästa lördagen på länge :D


Efterlängtad lördag

img_6389 (MMS)

Go morron go morron hör fåglar sjunga glatt! Go morron go morron i köööööör! Jag är inte frisk på en fläck jag vet :D Men det är så det känns just nu, är jätte glad över denna lördag! Vi åker ju hela tjejgänget ( som består av hela 3 personer, ha ha ha ) till Dalarna och Verre nu på morgonen. Mamma Mia vad jag har längtat efter mitt lilla Dala-fan ;) Ska bli mysipysit som bara den. Vi ska även hinna med en sväng i Kupolen, ska se om jag hittar nånting där. Undrar hur det går för min mor och far? Mamma fyllde ju som sagt år i torsdags och då fick hon en kryssning i present. Ha ha ha pappa började gråta och det var inte av glädje om man säger så ;) Han ville nämligen inte med på nån kryssning han inte. Ooooo nej! Sånt här kräver förberedelser och planering, töööönt. Dock lugnade han ner sig och slutligen var det ingen mindre än pappa själv som sprang omkring där hemma och ville iväg fort som bara den. Där ser man :) Ska ringa lite senare och se om dom har någon mottagning på båten. Nej nu stiger jag upp, kan ju trots allt inte somna om. Tack och bock för just nu. Puss!


Ha ha ha !!

img_4362 (MMS)

Ha ha ha ha!! Jag har hittat en stört skön app :D Nu ska här lekas!!!!


La la laaaaaaaa!! Hemma igen efter ett ant...

img_3367 (MMS)

La la laaaaaaaa!! Hemma igen efter ett antal timmar på Erikslund och i stan :D Hur kul har inte jag haft det idag då?!?! Massor :D Tänk att Anna åkte buss till Västerås från Fagersta BARA för min skull! Det är fina grejer det! Ha ha ha! Jaha, ni undrar vad jag tycker om det nya shoppingcentret? Nja, så där....inget speciellt faktiskt. Går nog fortfarande hellre på stan, fast det är ju ok om man ska ut till Ikea att man tar en sväng i centrat men annars föredrar jag nog att åka ner till city. Dock har dom världens godaste sushi där, jag dog! Vill dit och äta mer NU. Köpte faktiskt nada, eller jo ett linne från H&M för 49.90:- men annars inget.....tråkiga jag. Anna däremot shoppade gärnet. Ska ta en sväng med hunden och sen lägga mig och läsa lite. Ikväll blir det tacos hemma hos min bror och bästa Sorken. Ha en fortsatt fin fredag nu allesamman. Puss! Jo en sak till, visst var våra mössor fina som vi har på bilden? Ha ha ha!  Finns på H&M, måste vara mode just nu med en massa djur för det kryllar av sånt överallt. Men ärligt, en bäver-mössa? Nej tack! Hejpa.


Fikapause

img_9582 (MMS)

Fikapause med Anna på IKEA <3


Hallå hallå?!

img_2108 (MMS)

Hallå hallå :) Hur mår ni? Själv mår jag bra, det kurrar dock en hel del i magen så en macka vore på sin plats. Har jobbat kväll idag, slutade ju 20.00 och det var då det skönaste passet jag gjort någonsin!! Trots en skön kväll på jobbet ska jag lägga mig i min lilla myshörna och läsa min bok ;) Älskar att ta det lugnt, ha ha ha! Guss sover redan, men det lär ju bli andra bullar när jag öppnar köksskåpen...eller jag hinner väl bara resa på rumpan min och styra mina steg mot köket så är han efter mig min Sötnos. Imorgon gör jag iallafall en dag tur och sen är det HELG! Jag gillar dessa kort-veckor :D Imorgon är även min sista dag på kirurgop. för nästa vecka bär det av till Triaden och där mina vänner händer det grejer har jag hört! Ska bli riktigt kul. Nu måste jag avrunda detta och börja göra kväller här hemma. Go natt, go natt


Jösses! Mina ögon känns som russin, är trö...

Jösses! Mina ögon känns som russin, är trött som en överkörd bäver :( Trodde jag skulle få lite sovmorgon idag...jo tjena! Hunden skulle ut klockan 7. Han var helt galen, skuttade omkring och flåsade och hade sig. Han var kissnödig som 17 den lille parrveln, ha ha ha parvell va är det för ett ord?! Hur som så ska jag klä mig och gå upp på riktigt nu. Imorgon fyller min, ja och alla mina syskons mamma 50 år :D Det är tusan i mig stort! Bästa mamma! Upp vare. Hörs då.


Mums!

img_1346 (MMS)

Mums! Sitter och väntar på att mina "nötter" ska bli klara i ugnen! Med nötter menar jag givetvis nuggets, men det förstod ni väl ;) Innan dess får jag nöja mig med en å annan hot crackers, dom är faktiskt riktigt goda. Spinnintervall, gick ju lysande. Mötte HP på vägen hem, hoppas att det gick bra för henne på HIT-passet?! Har hört att det passet kan liknas med ett nära-döden-moment och då kan ju jag tycka att man kan ha roligare ;) Emil och Sorken var nyss förbi, alltid lika kul! Ska snart påbörja med att skruva ihop min hatthylla....kul....jo, det är ju kul när den är klar. Hejsan på Er! Sov så gott.


Mellanmål

img_5958 (MMS)

Mellanmål på G hemma hos familjen Hanna, lilla familjen Hanna såklart ;) Har varit ute med Guss, så snart blir det träning igen. Tar även denna gång en cykeltur, spinnintervall på Rockis för Er som är sugna. Sen ska jag bara hem och slappa, förhoppningsvis kommer Emil förbi och hjälper mig med tv:n om det går, annars nada. Imorgon är min handledare på jobbet ledig, då valde jag att passa på att gå kväll. Halv 12-20.00 är det som gäller, det kan ju bli intressant. Skön tid med dessutom ;) Slut snackat, ska sleva i mig yoghurten och sen klä mig i mina tajtaste byxor jag har, he he he. Kramen på Er tills vi hörs igen.


Soffläge

img_9001 (MMS)

Ligger hemma i soffan och läser, Anna Jansson. Någon mer som läst hennes böcker? Dom är faktiskt riktigt bra. Dessutom har dom börjat göra film utav dom också, måste börja beta av filmerna för å se om dom är lika bra som böckerna. Jaha, spinnmedel blev det som sagt. Gick väl fint, men jag var hur trött som helst. Det är jag nu också för den delen...Ska fortsätta läsa en stund till, sen blir det kisspause med hunden och sen hoppas jag att min snygga man vill se på en rulle tillsammans med mig så jag kan somna ;) På tal om min man så var det en hund som bet honom i fingret idag, tror den heter Frasse eller vare Frank? Aka hur som helst så gick Mr F bara förbi och "mums" sa det bara så satt hunden i fingret på honom. Konstig typ den där Frasse...eller Frank? Eller vare Bosse? Nej nu ska jag läsa lite till :) Hejsan!


Ligger i sängen och kikar på Dumbo, ska iv...

img_9618 (MMS)

Ligger i sängen och kikar på Dumbo, ska iväg och träna vid en 7. Då blir det spinnmedel, jössös vilka benmuskler jag kommer att få ;) Tillbaka till Dumbo, jag grät som bara den då Dumbos mamma blev fängslad!! Usch är den här filmen verklig lämplig för barn i yngre åldrar? Nä vet du va! Om till och med jag gråter floder. Mr F bara skrattar och säger åt mig att skärpa mig, lätt för han att säga. Stackars elefantbebis. Ska slänga i mig en macka och se klart filmen. Puss hej :)


?!

img_6849 (MMS)

Hur tänkte människan när denne parkerade bakom min bil?! Hur ska jag kunna ta mig ut? Bara och vänta....


18 september

img_3125 (MMS)

Söndagen den 18 september är nu kommen :) Jag har precis varit ute med hunden min. Tänker dra några drag med "Snabeldraken" här hemma och sen blir det en sväng till mor och far. Tänkte passa på och knycka en matlåda också ;) Ikväll blir det spinning som sagt, HP det är på Rockis 18.15 be there if you orkar, I måste be there för jag har träningsvärk och vill bli av med den. Slut svamlat nu, full fart mot städskåpet :D Visst är Gussis nya leksak söt? Han gillar sin jordgubbe massor. Tjolahopp!


Seg

HEMMA :D
Va gör Ni?
Jag vet, jag vet, jag borde vara ute och härja runt nu när
jag är ledig....men jag orkar inte, vill inte heller för den delen.
Skulle vilja åka hem till mamma och dom igen, sitta där och äta en
massa godis och chips.
Dricka litervis med cola också för den delen.
Men jag tycker så synd om Guss, vill inte lämna honom ensam, tänk
va synd att Eros och Guss inte kan komma överrens :(
Näh, får bli att jag ser på lite film eller så åker jag hem till
Mr F's päron tillsammans med Guss istället.

Idag har jag tvättat på förmiddan OCH på eftermiddan, så vad kan vi
dra för slutsattser?
Jooooo, att vill du tvätta bör du göra det under lördagen för
då är HELA tvättstugan ledig.
Sen har jag varit i Tuna, pappa hade lagat mat så
till och med Jessica kunde ta sin lilla rumpa dit och käka
med oss ;)

Sen har det inte hänt så mycket mer.
Söndag imorrn och då tänkte jag träna.
Har bokat ett spinningpass, men vi får se vad jag väljer.

För er som undrar vad den svarta boken innehåller som
jag visade i förra inlägget ska jag visa er nu.











Visst var det fint? Sånt här uppskattar man mer än mycket annat ska
jag säga er.
Tack Hanna för boken och för din fina kommentar, du är en klippa <3
Mr F gillar också boken, hahahaha :D

Nu borde jag gå en sväng med Guss innan jag gör mig allt för bekväm
här hemma i soffan.

Hej och hopp!


Den svarta boken! Ha ha ha! Jag älskar den...

img_1466 (MMS)

Den svarta boken! Ha ha ha! Jag älskar den. Den fick jag av min HP och jag ärligt talat bara säga att den här boken är gjord av "LOVE" :D


Go morron go morron mina härliga medmännis...

Go morron go morron mina härliga medmänniskor :) En sån solig dag....dock kan jag tänka mig att det är iskallt ute, som vanligt är det bara skenet som bedrar. Jaha lördag idag! Vad händer? Inte mycket, ska snart ner till tvättstugan. Sen bär det nog av till Tuna. Såg ni kransen i förra inlägget? Den fick vi av PL och Per i bröllopspresent, visst är den fin. Vågar dock inte ha den på ytterdörren så den får hänga inne. Jag måste också erkänna att jag gillar min nya lur så in i bomben :D Har som sagt köpt skal till den från Tradera....men det skulle ta nästan 3 veckor att få dom :S Nu ropar gubben att han vill ha frulle och det kan han väl få. Hej svej nu måste jag gå!


Men ett test till innan jag kan ropa hej s...

img_5489 (MMS)

Men ett test till innan jag kan ropa hej ska jag nu göra. Ska se om bilderna syns.....vänta...


Hmmm.... då har jag bytt lur, så nu ska ja...

Hmmm.... då har jag bytt lur, så nu ska jag bara testa att allt funkar :)


Träna med HP

Men HEEEEEJ :D
Va gör Ni?
Nå kul?
Hoppas!

Jag är hemkommen från jobbet för en liten stund sedan, har även hunnit
förbi svärföräldrarna och hämtat hem min söta hund.
Nu ska jag dammsuga, sen ut med jycken.
Om 1 timme drar jag och Hanna iväg på cirkelfys, ska bli skoj.
Men jag är lite nervös....var ju 1 000 år sedan jag var på nå så svettigt sist :S
Men skam den som ger sig ;)
TACK bästa Hanna för att Du bokade in passet åt mig!
Hihihihi!!


Så här kommer jag att ligga inne på salen sen...

Jaha, inget annat?
Jo, måset erkänna att jag är jätte glad :D
That's it!

Måste även erkänna att jag BÖR sola....ser ut som en skabbräv.
När jag tar av mig kläderna flyger "delar av min kropp" omkring i luften, ser
nästan ut som om det snöar :D
HAHAHAHAHA!!
Usch va jag är äcklig.
Men jag flagnar verkligen så in i norden.

Nå mer just nu?
Neeeeh....eller?
Imorgon slutar jag klockan 14.00.
TJOOHOO!!
Det kallar jag att leva lyxliv.
Fatta att sluta 14.00 på fredagar och sen ta helg, det är grejer :cool:

Nu ska jag sluta snacka strunt, dax att dona lite här hemma.
Ciaoo

Jo en sak till....eller kanske två?! Varfö...

Jo en sak till....eller kanske två?! Varför har jag ingen känsla i mina stortår? Dom känns bortdomnade :S Konstigt? Jaha, då kommer bror min hem från Turkiet imorgon och Pia åkte till Grekland....det känns inte helt okey. Jag vill ju också vara brun!!!!!!! Buhuhu... Go natt nu allesammans.


Sälen har strandat...i sängen ;) Bästa stä...

Sälen har strandat...i sängen ;) Bästa stället i hela huset! Där blev ni förvånade va? Ni trodde väl att jag skulle säga att köket var min bästa avdelning av huset, men icke! Hahaha! Har spunnit med Hanna idag, svettig men skoj. Ska försöka hinna iväg på nå pass även imorgon. För nu ska här tränas igen :D Det här vädret vi har gör mig snurrig, blåst, regn, sol, kallt, varmt ja you namn it. Man vet ju aldrig hur man ska klä sig. Nu ska jag sova å d vet ja!


STORM!!

Okey....JA nu funkar det igen, vete 17 vad som hände :S
Vart var jag?
Jo, jag pratade om mackor ;)
Som sagt det ska bli lite kvällsfika här hemma nu.
Sen lär jag väl ta en snabb dusch och sen blir det till att sova.

HALLÅ?! Vad är det som händer?
Är det någon som har kunnat undgå stormen där ute?
Jag säger bara MILDA MATILDA va det blåser :S
Bäst att passa sig när man ska ut med jycken lite senare, kanske
att man lättar från marken och hamnar i ett träd...fast då kommer
det ju kanske en massa brandmän och då får jag åka brandstege :D
Hahahahahaha!!
Jag är inte frisk.

Aha, vad mer?
Kul på jobbet idag.
Fick testa på att vara lite själv på salen, gick ju fint.
Hände dock inte mycket just då så det kanske var därför det gick så bra.
Får se vad som händer imorgon.

Ska ta och börja runda av nu, dax att göra sig iordning
för ett "nattpass" hemma i sängen framför en film.
Men först alla andra 100 sysslor innan man är där, men
JÖSSÖS så skönt det ska bli då jag väl är där :D

Puss och hej från mig!
Förresten vart är mitt det där gula linnet?
Nån som sett det?
Jag har letat som tusan...


VA NU?!

Då va lilla jag hemma igen
Har jobbat fram till 16.00, sen for jag hem och tog en sväng
med Hanna och hunden.
Hanna är rolig att promenara med :)
Efter en 1 timmes prommis vare dax att dra på spinning igen.
Igår var jag på spinnmedel och idag testade jag för första gången
spinnintervall....jag säger bara PUST och STÅNK och STÖN...
Svetten lacka, men sånt gillar jag ;)
Men nu är jag som sagt hemma igen, ska stoppa i mig 1
liten macka... eller kanske 3?!

Va tusan hände med texten ???!!!
Varför är den så stor??

Måste avsluta och börja om. 


Aha...

Aha, här ligger jag. Försöker sova, men Mr F vill se på film. Tyvärr Älskling, men jag måste faktiskt sova :( Var på spinning idag! Skönt att äntligen har kommit igång igen. Hahaha kommit igång, jag har tränat 1 gång :D Ja, ja jag ska iallafall fortsätta träna från och med nu! Nu vill Mr F titta på korten från bröllopet....igen ;) Hahaha han har kommit på en massa saker nu i efterhand angående bröllopet säger han. Men nu äre klart, punkt och slut!! Puss


blixten

Hej hopp!!
Ett litet snabbt inlägg innan det är dax att ta tag i mitt liv....igen ;)


Titta da, titta da va Vi fick av Tess och Markus :D




Är dom inte otroligt söta ??!!
Det är....hahaha tänkte skriva tutteduvor, men jag menar såklart
turturduvor :)
Jag gillar dom som attan.

Nehe, ta tag i sitt liv vare!
Nu kör vi :cool:

Puss

Kebab?

Sitter hemma hos mamma och pappa, dokumentären om 11 september
är på i bakgrunden.
Jag kan knappt titta, tycker att det är så hemskt.
Dock är det ju vår verklighet där ute, så varför "gömmer" jag mig
för den?
Tycker bara att det är så sorgligt...

Snackar om nå lite roligare istället så jag bli på bättre humör :)
Ärligt, va tror Ni om detta?


Nån som smakat den här sorten?

Den låter inte smaskig, men va vet jag.
Ska väl testa när jag får chansen.

Nu ska jag snacka lite med dem här hemma, Jasse har
väl nå intressant att förtälja som alltid ;)

Ha en fin kväll.


söndag och jag är trött....

Tjena :D
JÖSSES va jag är sugen på cola!!
Det bara suger i "cola-tarmen" och tro mig det finns en sådan
tarm för det har jag lärt mig nu efter 1 vecka på kirurgop. ;)

Så vad har jag hunnit med denna söndags förmidda?
Inte mycket, städat och cyklat med hunden till affären.
Tänkte tvätta, men det finns inga tider varken idag eller imorgon...
Får med andra ord snällt vänta med att tvätta.

Känner att jag börjar få lite ont i halsen, men bara på ena sidan.
Vill verkligen INTE gå och bli sjuk nu, inte nu under mina introduktionsveckor på
nya jobbet :S
Men helst inte efter dom veckorna heller såklart ;)

Tänkte fara hem till mamma och pappa, hoppas på nåt gott käk.
Sen ska jag nog bara slappa, vila upp mig inför morgondagens jobbvecka.
Hoppas på att lära mig mer spännade och nya saker :)

Vi får väl höras lite senare, hejsan!


Vi <3


Har inte gått och lagt mig än....är inge t...

Har inte gått och lagt mig än....är inge trött. Ligger i sängen och leker med min present, en ny mobil har jag fått :D Tack snälla Mr F! Du är den bästa karl man kan ha! Jag älskar dig massor <3 Nu har jag kollat klart på alla bilderna från bröllopet, jössös va roligt vi hade den kvällen. Har där emot ej hunnit se filmen än, men jag kommer ju ha den för resten av mitt liv så det hinns nog med ;) 11 september idag...10 år sedan terrordådet i USA, tror alla minns vad dem gjorde och befann sig då man fick reda på vad som hade hänt. Jag var i skolan, men gick hem. Kunde inte tro att det var sant,...usch. Nu ska jag försöka sova, tror jag?! Jo, jag göre :D Go natt igen på er.


Ah!! Ligger i sängen och rullar runt :D Ni...

Ah!! Ligger i sängen och rullar runt :D Ni måste erkänna att det är riktigt, riktigt skönt att ha hela sängen för sig själv ibland. Nog för att det absolut ultimata är att dela sängen med den du älskar, men att få fara omkring från ena kanten till den andra är också bra underbart ;) Idag var jag på stan med Tess, fick vår bröllopspresent. Åh den var så fin, tack snälla <3 Ska försöka fixa en bild på den här på bloggen. Nu blir det lite läsning. Natti natt


Då vare morgon igen och här hemma är vi va...

Då vare morgon igen och här hemma är vi vakna. Mr F och jag ska se på bröllopskorten vi fick igår :D Filmen har också kommit, men den ser vi kanske ikväll ;) Om ni någon gång skulle behöva anlita en bra fotograf ring Frejmedia. Ska snart till verkstaden med bilen igen, måste byta fläktremmen....jo så hette den nog?! Hahaha! Sen blir det dejt på stan och sen blir det Tuna för att fira Alex som blir 10 år. Men först ut korten del 1! Finns ju flera skivor ;)


Ja....då vare morgon igen, fredag morgen o...

Ja....då vare morgon igen, fredag morgen och jag har varit vaken sen 20 i 7. Kul. Fast det gör väl inte allt för mycket, kanske hinner jag med allt jag borde idag tack vare denna tidiga morgon :) Ska iväg och kika på bröllopskorten :D Stackars killen, han sa att han ännu inte var helt klar med allt då det fanns såååå mycket material. Och det är ju jätte kul! Nu ska vi med hunden på liten morgon tur, skönt. Vi kan ju alltid höras senare ;) Kram kram!


filmtime

Har varit ute med hunden för en stund sedan. Tänk va kyligt det börjar bli och mörkt med för den delen. Det bästa med detta väder är alla ljus och filtar man nu kan börja plocka fram, annars föredrar jag sommar och sol. Har även hunnit se filmen Water for elephants, den var jätte fin för er som ännu inte hunnit se den. Snart blir det film nummer 2, men den ska mannen få välja. Vilken lyx va?! Imorgon ska vi lämna bilen på verkstad, fram med plånkan. Usch!


Hemma! Sitter och väntar på maten. Har job...

Hemma! Sitter och väntar på maten. Har jobbat och promenerat med min blonda vän :) Alltid lika trevligt med sällskapet då man är ute och går, tack HP! Jaha då vare helg igen då, tjoho! Ska som vanligt firas med en sen uppesittar kväll....om man orkar ;) Imorgon har jobba Mr F bokat en veterinärs tid åt Guss. Jag tycker dock att den är lite onödig. Kan man säga så? Enligt min mening har tassen hans blivit bättre. Ska ta ett snack med mannen min ;) MAT :D


Ööööööööh....alltså kan ni förstå hur slut...

Ööööööööh....alltså kan ni förstå hur slut jag är varje dag när jag kommer hem efter jobbet? Det måste ju bara ha och göra med all information man får i sig från tidig morgon till sen eftermiddag, kan inte bero på nå annat. Men samtidigt är jag hur glad som helst över det här jobbet och det är ju viktigast :) Idag åkte min bror till Turkiet, önska jag kunde få följa med. Imorgon är min sista dag för den här veckan för sen tar jag helg :D Och nu blire käk!


tvättstugan

Sitter i tvättstugan och väntar på att jag ska få "sno" en tvättid. Hur länge ska man vänta? Jag har väntat i snart 45 minuter.Kan jag inte få ta den nu? Snälla?! Tack! Ska skylla på er om jag får skäll ;) Vet ni vad det bästa med att komma hem och upptäckta att du är ensam hemma är? Jo det är att du kan tvätta, dammsuga, moppa osv utan att behöva anpassa dig efter någon annans behov det första du gör. Sånt gillar jag. Nu ska jag laga mat, till mig själv!


<3

Har precis avslutat mitt samtal. Bästa samtalet sen våren 1976! Blir alltid lika glad när ni ringer <3 Vet ni en annan sak? Idag när jag cyklade hem från jobbet så kände jag mig helt galet glad! Jag funderade på allt omkring mig och insåg att livet är riktigt underbart när man tänker efter. När man vänder på steken en stund och inser vad man egentligen har i sitt liv och inte bara stirrar sig blind på det man ännu inte hunnit få. DÅ är livet som bästa!


mina ögon

O nej o nej o nej! Måste försöka att hålla mig vaken, men det är svårt...Ligger i sängen och väntar på ett telefonsamtal, då är jag ju vaken några minuter till iallafall ;) Ärligt talat så tycker att det börjar bli mycket intressant och roligt på jobbet :) Idag var det action och då går det undan. Ser nya spännande saker varje dag och mycket mer kommer det att bli. Det känns guld för mig. Äh jag sätter på mig pyjamasen och lägger mig under täcket ;)


Attans!

Attans! Är inte i säng än....eller jo i sängen ligger jag väl, men sover gör jag ju icke. Kan dock inte somna på grund av alla dessa ljud, det låter som om någon bygger nåt?! Alltså som en såg eller liknande, men så här dax?! Kan det vara en tv? Nej nu låter jag som en knäppgök ;) Imorgon är det dax att jobba igen. Ska vara på kirurgop. i 3 veckor framöver. Ska bli mycket intressant :) Ska även göra nåt slags plast-test imorgon så jag ska nog sova nu. Hej


Oj nu börjar klockan bli en del. Dax att h...

Oj nu börjar klockan bli en del. Dax att hoppa in i duschen och skrubba sig lite ren. Fy 17 va jag flagnar :( Vill tillbaka till solen och värmen! Lyckos Emil och Sorken som åker utomlands på onsdag!! Åh avundsjuk är vad jag är. Har precis sett filmen Hur många lingon finns det i världen och den var jätte fin faktiskt, grät en skvätt men nu äre bra igen hihihi. Guss har gjort illa tassen stackarn :( Ska tvätta och linda den lite så blir det nog bra. Hej!


morrn morrn

Guten morgen alle so sammen! Hahaha dont ask me vilket språk det där var, tror det ska vara tyska jag försöker efterlikna ;) Vet ni vad jag gjorde igår? Jo jag gick till Coop och där fanns det färska kräftor så jag köpte det. Gick sedan hem och hackade mig en sallad och värmde vitlöksbröd i ugnen för NU vare dax att äta! Och oj va jag åt :D Efter det for vi hem till svärföräldrarna och åt världens godset tårta. Bästa lördagen på länge! Nu blir det frulle.


bra där!

Men ja va bra! Skulle ju som sagt köpa en soffa imorgon från Ikea, men så var jag in på blocket och hittade samma soffa för halva priset :D Snacka om att jag blev glad då jag sparade en massa pengar. Soffan min är redan hemma, uppställd och klar. Nu är det bara att gosa ner sig i den! Men först måste Nima fixa lite filmer åt mig......6 minuter kvar tydligen. Alltså ärligt vet ni huuuuur sugen jag är på kräftor just nu?!? Mamma.... Dax att avsluta. Hej då!


Facebook's theme song !!

Hahahahaha !!

Jag dööööööööööööööööööör av garrv :D

 



Är det bara jag som tycker att det här ÄR humor på
HÖG nivå :D

Lyssna och njut....av sanningen!


Lalalalalalaaaa!!

Lördag gott folk, lördag :D
Fantastiskt!
Vaknade vi en halv 8 imorse och kunde inte somna om.
Men det gör inget, är bara underbart att vara ledig.
Har rean hunnit med en sväng på IKEA och nu sitter jag hemma hos mamma och pappa
och väntar på mat ;)
Sen har Jasse hunnit med att baka cupcakes så visst ska det smaka
med efterrätt också det kan jag ju inte förneka.
Beställde en soffa på IKEA idag för den delen, Vi åker och hämtar den
imorgon.

Hahahaha!! Emil och pappa bygger en trappa, då fick grannen helt
plötsligt fart på rumpan sin.
Nu står han mittemot och river altanen, hihihi.

NU börjar det att lukta gott här hemma, snålvattnet rinner...

Hmmmm....vad mer?
Jag och Mr F åkte oc handlade igår kväll.
Jag blev så himla sugen på kräftor, ska käka det
imorgon tror jag eftersom dom måste ligga framme och tina.
Mumma, kräftor och en god sallad!
Nu rinner snålvattnet mitt ÄNNU mera...

ÄR MATEN KLAR ÄN!?

Verkar så, dax för pappas mat :D

Kramar i massor denna lördag


Sängen

Usch mitt tuggummi smakar inge vidare längre....är dock för lat för att gå upp ur sängen och spotta ut det. Får väl tugga vidare då ;) Ligger som sagt hemma i min säng och väntar på att Mr F ska komma hem så vi kan spela dom nya banorna jag har fått på Angry Bird. Hahaha jag har gjort honom lika beroende utav det där spelet som jag själv är. "Hotade" honom och sa att jag skulle tjuvstarta om han inte kommer snart, då blev han sur ;) Läser istället.


Helg helg heeeelg!

Helg helg heeeelg :D Hahaha! Latmasken har jobbat i hela 2 dagar, men är helt slut ;) Sitter och väntar på pappa som ska komma och hämta mig. Ska sedan hem till Tuna och käka, annars blir det nog bara till att ta det lugnt idag. Dagen har varit lång men mycket givande, har nämligen haft utbildningsdag med hela operation. Lärde mig både nya saker och träffa nya människor, brukar alltid va en bra kombo ;) Nu kommer min kära pappa! Men vi kan höras sen igen.


tröttaste jag

Vaknade nyss efter att ha sovit sen 8...kanske inte världens bästa scenario just nu men ibland händer det även den bästa ;) Och efter dagens alla intryck och den långa promenaden med Hanna så är det kanske inte sååå konstigt? Ligger kvar i sängen för har jag riktigt tur somnar jag förmodligen om på studs :) Fast det ser ut som om jag måste upp och stänga sovrummsdörren...Guss ska tydligen ligga och gnaga ben den här tiden på dygnet?! Ja så äre. Nattis


ortopedop.

Jaha då var mitt första arbetspass på Ortopedoperation klart :D Gick enligt min mening galant, men jag antar att ni bör fråga min handledare hur egentligen gick för å få en rättvis bild ;) Nääh det kändes verkligen toppen! Men jössös va mycket det är man ska kunna?! Jag höll på att svimmade!! Kommer man någonsin lära sig allt det där är ju frågan? Och svaret är tydligen JA! Alla har vi varit nya nån gång och det är ju tur. Nu blir det käk, hörs sen :D


1 september

1 september och jag är trött som en gnu....natten har inte varit att leka med. Sov som en kratta då jag drömde en massa mardrömmar. Just nu sitter jag och försöker få i mig min frulle, smakar inge vidare. Längtar tillbaka till hotellfrukosten hahaha :D Nej nu måste jag peta i mig det här och sen ut med hunden. Hej hopp allesammans vi hörs nog förmodligen efter denna arbetsdag ska ni se ;) Kram


RSS 2.0