Natta....varför?

Ha ha ha! Ärligt dom här små meddelandena till mig själv här på bloggen får mig bara att se ut som en mindre frisk person ;)
Hur som helst så öppnade jag min mun trots min egen påminnelse och ja....varför var jag inte bara tyst?!?! Nästa gång, nästa gång ;)
Söndag och jag ska snart iväg och jobba. Gissa om jag blev glad när jag när jag märkte att klockan bara var 7:45 och inte 8:45 :D
Tjoohoo 1 timme mer!! Då hinner jag ju med tvättstugan idag ;)
Min dag är räddad! Ska väl även fixa lite lunch innan det är dax att kila vidare.
- Fiiiiliiiip! Jag är hungrig!!
Puss och hej denna söndag!


Nej Natta, neeeeej!!

Nej Natta!! Bit dig i tungan nu, bit dig i tungan. Bit dig HÅRT i tungan Natta!! Ooooh jag måste säga nåt....men det kommer bli "pratsamt" då?! Jag får knipa :S


Kul....

Roligare än så här blir det inte just nu ;)
Ligger hemma hos mamma och pappa och väntar på maten. Det visas fotboll på tv....kul....eller inte?
Men det är bara och kika vidare tills det blir dax för krubb :D


O i a oh...aoutch

Aj....min kropp :S
Jag sa ju det! Mamma va de värker! Var och varannan del på kroppen är öm. Ha ha ha! Fy tusan vilket gnäll så här tidigt på morgonen ;)
Usch vilka mardrömmar jag hade inatt, den ena drömmen avlöste den andra :(
Va nu då....mitt ena öga är igen klistrat?! Ha ha ha! Jag säger ju det bara en massa gnäll :D
Får ta och gå upp nu och hoppas på en bättre dag än natt.
Puss på Er


Fredagkväll

Då var fredagen snart över, dagen har gått snabbt måste jag säga. Ringde jobbet idag och bad om att få jobba i helgen....I know det låter konstigt, men vi måste ju kunna jobba helger så därför måste jag se hur det går till. Så det blir en kvällstur på söndag, fick dock ta bort en dag nästa vecka så det var ju bra ;)
Idag var jag på skivstångspinn 90 minuter på Björnövägen. Jag säger bara TUSAN va det kommer att kännas i benen imorgon.....det bränner redan.... det brände redan efter 2 minuter in i passet :S
Ha ha ha! Otränad AB. Spinning delen gick fint iallafall ;)
Har även hunnit med 2 turer ut till Skultuna, där åt jag lasagne båda gångerna. Pappa har varit och lagat min bil och bytt till vinterdäck, TACK bästa pappa. Nu kommer bilen gå igenom besiktningen ;)
Föresten varför är det så tråkiga program på tv? Kan dom inte visa nå kul? IDOL är absolut inte min grej....
Får väl läsa min bok istället?!
Ska gå en sista sväng med Guss också.
TACK Jasse för mina skal till mobilen och skyddet till datorn, du är så snäll som tänker på din gamla syster :)
Gonatt!


Men va skönt!

Äntligen! Efter en heeeeel dag med arbete så ligger jag nu i soffan och ser på tv. Stackars mina ben, dom värker :(
Men jag är ju ledig imorrn och då ska dom få vila ;)
Ska försöka få lite sovmorgon imorrn, har ju en tendens att vakna tidigt trots ledig dag....men så kan det ju va :)
Ska snart gå igenom Guss kvälls-schema innan läggdax, det är lite pyssligt nuförtiden men det går. Han är ju så duktig vår Guss <3
Min Snygga sover borta, så vi får sysselsätta oss på egen hand här hemma. Har nyss ätit rester från igår, lika gott även idag. Ha ha ha åt laxen även till lunch på jobbet, snart kommer det väl fisk ur öronen på mig ;)
Nu ligger Guss och stirrar på mig....dax att gå upp ur soffan och göra lite nytta igen då ;)
Joooo, hallå är det fler än jag som har uppmärksammat va mycket dålig musik det görs nuförtiden?! Ha ha ha! Kanske verkar som en korkad fundering, men tanken slog mig när jag hörde låten "Ölbrillor" idag ( ja, det var första gången jag hörde den ) och den var tusan i mig säääämst! Ha ha ha! Nej, upp och hoppa :D


Aaaah :)

Aaaah!! Ligger i sängen. Älskar min säng! Älskar min soffa! Älskar mitt golv! Älskar min bil! Ja, jag älskar helt enkelt ALLT jag äger som jag kan lägga ner huvudet på och sova ;)
Men sängen är bäst.
Idag har jag jobbat....ovanligt? Nej. Jobbade som sagt kväll igår så därför fanns ingen möjlighet till att blogga. Det var iallafall kul att jobba kväll, hade och göra hela kvällen och det är ju skönt för då går även klockan.
Imorgon gör jag en dagtur, sen är jag ledig hela helgen lång :D
Får se vad helgen bjuder på. Skulle vilja göra en massa, men Mr F är ganska upptagen i helgen och då måste ju Guss vara med mig :D
Men som sagt, vi får se hur vi löser helgen.
Annars? Inget. Jo, Telia är dumma i huvet! Skaffa aldrig Telia, ringer dom och vill sälja nåt lägg då tusan i mig bara på. Usch! Där har ni ett lysande exempel på RÅNARE. Ha ha ha man kan riktigt se på min text hur arg jag är över detta bolag. Nej USCH sa jag ;)
Har lagat världens godaste fisk, lax. Det var otroligt enkelt och otroligt gott, blev hur mätt som helst...men nu är jag sugen på nå sött :S
Nej det här funkar inte, dax att sova så man slipper vara sugen på socker.
Natti natt


Lalalalaaaa

Hej :)
Har precis sett 2 1/2 man på tv, älskar det programmet alltså! Nu ska jag snart ut med hunden innan läggdax. Imorgon jobbar jag hör och häpna faktiskt kväll, ska bli....annorlunda ;)
Igår var det ju söndag, då firade vi min bror som blev 25. Tänk va tiden går! Senare på kvällen hade jag blivit bjuden på "Knytis" på mitt gamla jobb. Vi samlades i en lokal på Vallby och dit hade som sagt alla tagit med sig nåt ätbart. Fy 17 va gott!! Det var allt från dansk mat till afrikansk mat! Från indisk mat till syriansk mat! Från italiensk mat till klassisk svensk husmanskost! Jag åt så mycket att jag var tvungen att knäppa upp byxorna....ssssch ;)
Sen dansa vi lite, fick lära oss lite afrikans dans och sen blev det självklart traditionell syriansk ringdans ;)
Hade jätte mysigt. Saknar dom faktiskt, men vi ses ju ofta så jag behöver inte längta ihjäl mig om jag säger så.
Tog även med mig mat hem till min man, han blev jätte glad och mätt. Nej, dax att gosa en stund till under filten sen på med vinterjackan och ut med jycken.
Nattis på Er


Hemma....

Då var vi hemma igen, det har varit en lååååång dag. Älskar dock långa dagar då man ändå är ledig ;)
Har precis kommit hem från mina Svärisar, har käkat pannkakor där ;)
Måste erkänna att jag blivit besatt av dessa kakor :S
Inte bra!! Varför kunde jag inte bara få vara besatt av typ morötter eller bananer?!?! Pannkakor....åhhh....
Ja, besiktningen hur gick det med den? Måste tyvärr tillbaka, höger styrled fram var glapp....vet dock inte vad det betyder, men pappa sa att jag måste byta den så jag har beställt hem nya. Annars var det väl inga andra fel gubben hittade, men det räcker väl med det han fann?
ATTANS!! Nu glömde jag toapappret i bilen, oooooorka! Nej, jag tar hushållspapper tills imorgon :)
Jo, en sak till! Har ni sett att ICA MAXI på Hälla har fått nya öppettider?! Men jösses från 6-23 varje dag! Ni vet vart ni kan hitta mig nu framöver ;)
Go natt nu allesamman.


Komigen nu!!

Gissa vart jag är denna lördag? Ingen? Nån? Inte? Okey ;)
Jag är på Bilprovningen! Är lite nervös.....oj va gubben är våldsam :S
Bilen kommer ju gå sönder tackvare honom! Ska påpeka det om han hittar några fel ;)
Nej, nu måste jag hålla tummarna och det blir svårt att göra samtidigt som jag skriver. Puss hej!


Skönt

Ligger i soffan och ser på film. Snart kommer Mr F hem och då ska vi äta, det blir fisk. Jösses va jag älskar dessa fredagar då jag slutar 2! Det borde alla göra så här innan det är dax att ta helg :D
Har även hunnit med en sväng ute med Hanna och hund, det var kul. Som alltid ;)


Öööööh....

*GÄSP* alltså jösses va jag är trött!! Vill bara soooooooova!! Men icke....
Är på väg till jobbet snart, MEN efter det ska jag då tusan i mig komma hem och sova hela dan :D
Slutar tidigt idag så jag hinner sova länge ;)
Måste väl ta en och en annan promme med Guss, men sen blir det sängen och soffan varannat om ;)
TJOOHOO! Ha en fin dag alla


Ja!

Sitter och kollar på Robinsson, det är inget jag följer men i brist på annat kan jag se det ;)
Jag och Guss har varit till stan och handlat lite gotta...eller ja det var ju mest till mig måste jag erkänna ;)
Han fick en grisknorr så visst blev han gla trots allt. Nej nu ska jag mumsa i mig maten och sen blir det en prommis med Guss. Hejsan :)


Gonatt

Tröttare än tröttast....
Imorse var jag så trött att jag höll på att svimma...eller nja, överdrev lite, men jag var trött som attan iallafall. Ska gå och lägga mig snart, Mr F är på ingång. Han har varit och tränat, mycket duktig gosse den där Filip. Vet inte om jag ska läsa lite eller se en film tills jag somnar? Kanske hinner jag inte mer än att lägga huvudet på kudden så sover jag sen, det hoppas jag ;)
En sak till! Vet ni hur ur dåligt minne jag har fått?!?!?! Alltså det är så illa att jag börjar bli rädd för mig själv :S Attans! Säg inte att jag börjar bli dement?!?! Usch! Måste gå och sova, kanske blir det bättre imorgon ;)
Pussar


Desperat?

Jaha nyss inkommen från en mycket blöt promenad med hunden. Fattar inte att han vill vandra så himla mycket trots allt regn?! En annan vill ju bara ligga hemma i soffan och mysa 24/7 ;) På tal om mys så försvinner jag hem till Hannas syster Jessie nu och ser på "Desperata hemmafruar" som det heter på svenska. Ska bli trevligt med lite kvinnligt sällskap så här på kvällskvisten, ska först förbi Ica och köpa nå gotta ;) Hoppas att ni alla får en fin kväll. Puss


Ipad

img_8548 (MMS)

Har fått en ny "leksak" :D Mr F påstår att den endast ska användas till jobbrelaterade grejer, hi hi hi Pussgurkan min vi får se ;) Kom på en sak! Vadå jobb?!?! Du har ju precis hämtat hem Tetris!! Nej du, bättre att du lämnar den här prylen i mina händer ;)


Vecka....hmmm...?!

Måndag, snart tisdag. Vilken vecka det är har jag ingen aning om ;) Veckorna bara går och går och jag bara hänger med. Idag var min första dag på ortopedop. och det är där jag ska jobba i första hand. Sen får man naturligtvis hjälpa till på dom andra sidorna med, men ortopeden är mitt "hem" :D Kommer att bli guld!! Idag har jag inte gjort så mycket, jobbat, hem och gått med hunden, iväg på massage och lagat lite mat. Har även hunnit med att se lite på tv, såg 2 1/2 man. Hade velat se Mitt stora feta syrianska bröllop, men har tyvärr inte den kanalen. Hahahahaha, undrar varför flera syrianer på min FB skäms så mycket över detta program?! Hahahaha, nu får ni rycka upp er lite, det här var ju BARA första programmet i denna serie ;) Hihihi, fööööörlåt? Igår var jag på spinn-yoga, skönt. Först cyklade man järnet och sen fick man mysa lite under en filt efter att ha gjort ett antal konstiga övningar. Svårt att koncentrera mig hade jag iallafall, fnittrade värre än en lite flicka som sett något "kul" för första gången i sitt liv. Var tvungen att bita mig i tungan. Va mer, va mer.... Måste bara tillägga att jag har VÄRLDENS bästa hund! Han är såååå duktig <3 Annars inte mycket... Ska ringa Mr F och se om han är på ingång, då kan jag och Guss möta honom. Annars ligger vi gärna kvar i sängen och gosar lite ;) Har beställt en vinterjacka, undrar när den kommer? Snart hoppas jag, börjar att bli kallt. Behöver nya vinterdojjer också, nån som har nå bra tips på nån varm och mysig modell. Vore bra om den var liiite snygg också. Nej, nu ska jag ge mig för idag. Hejsan på Er!

Söndag = ?!

Jaha, då vare söndag igen och det vet ni väl vad det betyder?! Tvättdag ;) Ja, söndag är den obligatoriska tvättdagen i vårat lilla hushåll. Är precis klar och nu börjar jag bli hungrig. Det tar på krafterna att slita som jag gör, ha ha ha. Igår somnade jag som en klubbad säl lite efter 22, Mr F gick ut med hunden och då somnade jag....måste ha berott på vinet vi drack till pannkakorna?! Mr F tyckte att vi skulle öppna dunken med vin som vi fick av mamma och pappa. Vi trodde dock att det var vitt vin så vi blev tvungna att spetsa det röda vinet med lite apelsinjuice, smakade så där ;) Har även hunnit måla mina tånaglar, fin färg va? Nu ska jag tjata lite efter mat, kanske får man i sig nåt :) Ha en fin söndag!


Ska jag eller inte?

Morrn morrn! Hur står det till? Här hemma är vi trötta, klockan ringde halv 5 och då var det bara att kliva upp och göra det som skulle göras, men sen sov vi fram till halv 9 igen. Mr F sover än....Ligger i soffan och kikar på Nyhetsmorgon då Timon & Pumba nu är slut. Gäst i studion är Håkan Juholt, jag undrar bara om jag ska eller inte lägga mig i den diskussionen?! Jag antar inte? Men jag måste dock tillägga att han gör mig otroligt förvirrad med sitt snack :S Jag + politik = 0 Annars? Inget. Det är lördag och jag älskar att vara ledig ;) Oooooh, hon på tv vann 25 000 kronor i 15 år!! Jag vill också vinna :D Nu ropar min stora fågelunge, han vill ha frulle. Hej hopp!


Varning för äcklig bild!!

Den där pizzan jag köpte igår....den slängde jag!! Kanske ska den se ut så där, men jag vågade då inte chansa!! Detta ska föreställa gorgonzola, trodde att jag hade beställt mozzarella så jag antar att jag får skylla mig lite själv....blä....


Skön fm

Ligger i soffan och tittar på efter 10 med Malo. Herre min skapare, samtalsämnet idag handlar om olika ingrepp vi gör för att se "snyggare" ut, med "-tecknet menar jag att man kanske inte alltid blir så mycket snyggare?! Ibland kan det ju gå helt åt skogen! Iallafall sitter den där bruden Dominica och snackar om saker hon verkar vara heeelt lost om! Hon har själv sprutat in en massa saker i sitt ansikte ( det syns tydligt ) och påstår att hon INTE bryr sig om hur hon ser ut. What?!? Hör du människa vad du själv säger? När dom andra frågar varför hon gjorde det svarar hon att hon vill se ut som hon gjorde för 10 år sedan, MEN hon bryr sig INTE om sitt yttre. Jaha.....jag börjar väl bli för gammal kanske. Idag är jag som ni kanske märker ledig, blir massage lite senare och sen får vi se vad jag hittar på :)


Ute

img_6087 (MMS)

Ute och tar en morgonpromenad med min söta i höstvädret. Det är till och med is på vattenpölarna. Måste dock erkänna att det bästa med hösten är att se Guss  i bland alla dessa fina färger ;)


Pizza!!

img_7543 (MMS)

Ja vi gjorde det....igen ;)


En tanke jag har...

Det sägs att den starkaste personen får dom hårdaste prövningarna...


Jippie!!

img_5901 (MMS)

Jippie!! Snart är klockan 22:00 och då får jag gå och sova :D Ha ha ha!! Det har varit en lååååång dag, har hunnit med en massa saker....eller kanske inte, men allt jag gjort idag har tagit en massa tid iallafall. Har varit hos veterinären och efter det tog jag en promenad med Emil och Sorken, tack guys för prommisen! Nu ska jag se klart på 2 1/2 man och alldeles strax är laxen klar och efter det blir det sova :D Sov gott!


Okey....

Nu blir ni kanske lite förvirrade, men snälla bli inte det, ska förklara. Skrev nyss att jag inte kan lägga upp bilder på min blogg och NU ser ni en bild på min blogg ?!?! Ja, som sagt jag kan BARA ladda upp bilder via datan och inte via luren min som jag kunnat tidigare. Det är alltså DÄR vi har bekymret. Men jag ska försöka lösa detta I-landsproblem som nu har drabbat mig.....ja, tänk så man är ?? Måste bli snäll! Nattis allesammans <3

Sötaste !!

Tänk att dom finns på riktigt, Timon & Pumba :D

?

Va är det NU för fel på den här bloggen igen? Jag blir galen!! Tänk att det alltid ska vara saker som strular kring detta, konstigt det där.... Jaha, tänkte visa vad jag fått av min svägerska....MEEEEN det går inte att ladda upp bilder....IGEN! Knäppa! Annars? Hur har helgen sett ut? För min del lugn, men det känns det ju som den alltid är ;) Hahahahaha! Har tvättat, varit ute med Guss ett antal gånger, hängt på Erikslund där jag land annat köpte nya jeans och lite smått och gott till Mr F. Efter det for jag hem och hämtade Guss och sedan åkte vi tillsammans ut till Hammarby för där bjöds det på mat och pannkakor till efterrätt ;) Nu är vi hemma igen. Mr F är ute med Guss i detta regnväder och jag ska hoppa in i duschen. Mitt hår är inte vad det ska vara om jag säger så.... Var det fler än jag som inte såg meteorregnet igår? Usch! Hur kunde jag vara så lat att jag inte orkade ta mig ut för att se?! Men det var för kallt, orkade inte klä mig varmt för att kanske få en skymt utav fallen. Jag menar finns det inte att se på Youtube.se ;) Hahahahaha, nä nu var jag dum. Hoppas att ni som tog er ut för att se fallen också fick er en skymt. Duscha ------> Zzzzzz ------> Upp klockan 05:00 .....mmmmmmm underbart :D

:(

Dumma blogg.se !!


Min Biboo

img_8464 (MMS)

Min Biboo


Brrrr....

Usch!! Ett sånt väder vi har. Sitter i bilen och väntar på min Snygga ;) Befinner mig i Stockholm, har uträttar lite ärenden och ska snart åka hem tillsammans med Mr F. Är hur trött som helst. Är det fler än jag som är det? Kan det bero på vädret? Kan å andra sidan bero på att i mitt fall så har jag sovit lite dåligt dom här 3 senaste dagarna. Är lite orolig för Guss, ska till veterinären på måndag. Försökte få en snabbare tid, men det var fullt. Dock ansåg dom där borta att detta kunde vänta så jag antar att dom har rätt. Nu ringde Mr F, han ville ha en burgare. Det fixar jag ;) Ciaoo så länge!


Nej Natta, gör det inte!!

Å nej, å nej!! Mr F är iväg och tränar, då passar jag på att gå in på H&M's hemsida. Inte bra :S Finns ju så in i bombens mycket jag skulle vilja ha därifrån ;) Men nu får jag tusan i mig ta och lägga ner....blä....Jaha, som sagt Mr F är och skuttar omkring. Han värmde upp här hemma i köket inför träningen och jag höll på att dö av garv. Ha ha ha, han skulle härma tanterna på vattengympan. Jag dooooog :D Min söta har även stekt en massa pannkakor innan han for. Har dock redan ätit, men som vanligt skulle jag vilja ha lite till....scccccch. Va på massage idag igen, skönt som vanligt men det var lite svårare att slappna av idag. Varför? Ingen aning!? Skulle behöva duscha, men orkar inte. Hur lat får man va? Jag älskar dock mitt nya jobb för där bär vi mössor så då kan du se ut som "hej-kom-och-hjälp-mig" men ingen ser det, he he he ;) Nu ska jag kika vidare på H&M's hemsida, BARA kika!! Natti natt.


Roadtrip

Hallå hallå! Slut jobbat för idag, blev upplockad av min man och nu är vi på väg på en liten roadtrip tillsammans :) Jag älskar att göra saker tillsammans med folk! Börjar dock bli lite hungrig....JA!! Är det fler än jag som ännu inte hunnit äta någon kanelbulle idag? Det är ju trots allt kanelbullens dag idag! Ha ha ha! Tänk att den bullen har fått en egen dag, otroligt. Nej nu börjar jag bli yr, måste sluta sitta och knappa här nu :( Hej på Er


V

img_1635 (MMS)

Joooo måste passa på och visa vad jag fick av söta Veronica. Visst är den söt :D Puss på dig V och på Er andra också!


Soffan och jag

Sitter just nu hemma i soffan och ser på tv, det är de här nya programmet med pengarna....va heter det? Äh spelar ingen roll. Har precis duschat då jag varit iväg på ett spinningpass tidigare och nu är det bara att vänta på att maten ska bli klar ;) My man is going to do pannkakor åt Oss :D Är inte han super duper snäll då?! Ha ha ha!! Det är han allt. Annars? Not mycket. Har jobbat och har än lite ont i magen sen igår....undrar om man ska behöva leva med det här resten av sitt liv? Tror tyvärr det, men jag HOPPAS på annat. Nu ska jag gosa ner mig lite till i soffan och bara vänta....mmmmmm ;)


Aj....

Fy 17 va ont jag har haft i magen idag, har det än :( Mår illa så ont gör det....hoppas att Mr F kommer snart för han får nog ta Guss på sista turen. Ligger och kollar på tv, det är Sex and the city på 4:an. Har sett den förr, men den är ju så bra så jag kan nog se den igen. En sak till kolla på Sarah's brudbukett det var den jag hade beställt som min bukett, men fick som sagt den jag hade. Idag gör det ju inget, MEN då ville jag döööööö!! Just ja, har ju inte berättat klart storyn om the wedding än....usch ska skärpa mig. Måste dock hitta det sista wedding-inlägget. Nu lägger jag ner för idag, go natt!


Söndagen den 2 okt.

img_8652 (MMS)

Jaha klockan är lite över 9 denna söndags morgon och jag har befunnit mig i tvättstugan sen 8 imorse. Kul? Ganska! Kläderna blir ju iallafall rena och luktar ganska gott ;) Börjar bli hungrig...hoppas att Mr F kan göra lite mysig frukost framför tv:n för Oss båda, mums! Ja mena lite ska man väl ha för att man klivit upp i ottan för att tvätta :D Ska även ta en sväng med jycken till bilen för där ligger ju tvätten som jag hämtade hos mamma igår....Japp, bara och sätta fart! Hoppas även att det går nå bra pass idag på Friskis så man vill ta sig dit?! Over and out from the tvättstuga!


Hej hej hallå

img_4867 (MMS)

Hej hej hallå :D Lördag vare och jag har hängt i Tuna mest hela dan. Det har varit otroligt skönt! Vi gick en sväng i skogen med hunden och fann lite svamp. Ärligt talat det är faktiskt huuuur kul som helst att plocka svamp. Jag vill ut NU och leta mer!! Eller nja inte nu kanske, men imorgon när solen går upp kanske ;) Pappa är iallafall grym på att se "skogsguldet" må jag säga, he he he. Annars var jag ju som sagt iväg på spinning idag, lika bra pass som vanligt. Herrejössös va jag tjoade och skrek på cykeln mellan varven, men så ska det ju va. Nu är jag hur trött som helst......VA är klockan inte ens 8?!?! Vad ska man hitta på då? Måste iallafall ta en sväng med Guss för det är nåt jag vet ;)


Ligger kvar i sängen

Ligger i sängen och tittar på hemnet.se, mycket fina hus ute till försäljning just nu. Dock vet jag inte vart man vill bo riktigt?! Men det är ju kul och kolla, samtidigt kan man ju passa på och "låna" lite idéer och tips på hur andra har gjort ;) Ska väl snart masa mig upp ur sängen, har bokat ett spinnmedel pass klockan halv 11. Camilla heter ledaren och hon är helt klart bland dom bästa bland alla spinnledare. Rekommenderar därför hennes pass till Er. Igår tappade jag min lur i golvet, jag dog. Kan inte mitt skal bara ta och komma nu innan luren min går sönder helt :( Ska även ta en sväng förbi Tuna idag, äta lite mat och hämta min tvätt. Tack kära mamma och pappa för ni tog hand om den! Emil och Sorken få inte för Er nåt, det här var en engångs grej bara ;) Nej, blir det snart frulle. Ska bara ligga här och lyssna på en låt först. Ha en toppen lördag!


RSS 2.0