?

Oj en sån dag! En sån kväll! Inget och allt hände :D
Måste erkänna att jag var ganska duktig ikväll....attans kom på en sak jag missade :(
Hoppas att dom kan förlåta mig för att jag missade att tömma papperskorgen i korridoren? Hoppas! Annars börjar ju jag först imorgon så jag kanske hinner byta påse innan alla hinner se ;)
Hmmm, om jag börjar tidigare imorgon borde jag sova nu?!
Japp, så får det bli.

Go natt :D

En sak jag undrar över är hur mycket jag kan och får berätta om jobbet för er här på bloggen? Vill ju så gärna att ni ska få ta del av min vardag. Sen blir det ju som en dagbok för mig att kunna gå tillbaka och se vad jag gjorde då och vad som hände den dan, ja ni förstår. Men som sagt hur mycket får man säga?

Nej nattis nu :)


Någon?

Är det nån som hunnit ta sig ut än? Inte? Ärligt det blåser så in i bomben!! Inte så illa att jag håller på att blåsa bort med tanke på att jag är ganska stadig, men visst blåser det alltid ;) Ögonen tåras och näsan rinner, dumma vindar.
Är ute på promenad med Guss. Jobbar kväll idag, ska bli intressant och se vad som händer då :)
Igår gick jag och la mig ganska tidigt, var så trött. Vaknade vid halv 9 så det blev en lång och skön natt i SÄNGEN!
Igår kom nämligen min snälla bror och spikade upp en planka som ramlat ner och tur var väl det. Tack snälla Emil :)

Nu fryser jag om händerna, måste sätta på mig vantar och då går det inte att skriva mer.
Ciaoo!


Erkänn?!

Ni måste hålla med mig om att man kan blir heeeeelt matt på människor?! Ibland blir jag så chockad att jag faktiskt blir tvungen att tänka till båda 3 och 4 gånger om det jag just varit med om verkligen stämmer!! Ibland är det så illa att jag måste rita och skriva ner det som blivit gjort och sagt och gå igenom allt bit för bit....ha ha ha nääääh, riktigt så illa är det inte....än iallafall ;)
Men ärligt talat, jag blir stum titt som tätt...


Kallt

Promenerade med Guss då började det att hagla...kul! Det roligaste av allt var väl att vi hade närmare 35 minuter kvar innan vi var hemma....eller inte?
Ville strypa hunden min som trots vädret skulle kissa på varje stolpe han såg! Grrrr!!
Hur som så är vi hemma nu iallafall :)
Men jag fryser som 17, brrrrr.
Ska snart hoppa i säng, trött som bara den.
Har haft en underbar helg <3
Igår var jag och min man ute och åt på en Italiensk restaurang, vi tog ett glas vitt och efter det köpte vi lite godis och gick å la oss framför tv:n. Blev lite sugna på efterrätt så vi beställde upp roomeservice ;)
Mums och slurp sa det bara så var det slut!
Nu har jag fått Mr F att gilla programmet Så mycket bättre, bra va?
Yes!! Nu kan vi mysa tillsammans varje lördag framför tv:n <3
Jag älskar min Gosbjörn :D
Men usch och fy va kallt det är här hemma, måste sätta på mig mina tofflor och tända lite fler ljus.
Men just det! Har ju glömt att önska Er en fin 1:a advent! Bättre sent än aldrig dock ;)
Har skaffat mig en adventsljusstake på min lur, bästa julappen just nu. Man tänder ljusen och får sedan välja vilken låt man vill lyssna på medan man ser på ljusen, bra va? Ha ha ha! I know.

Dax att avsluta, hejsan!


Yes

Efter att ha stått i mer än 2 timmar var det äntligen min tur att sitta....YES :D


....

Okey konduktören, då drar vi på lite värme så jag slipper att sitta här och huttra hela resan mot min slutdestination!

Ärligt talat...jag blir ledsen när jag ser och hör om sånt här, om verkligheten närmare bestämt :(
Missade första tåget så jag fick snällt sitta och vänta i lite mer än 1 timme på nästa avresa. Efter bara några minuter sätter sig en kvinna bredvid mig, hon äter en kaka och dricker öl. Hon börjar genast att prata med mig, hon berättar att hon väntar på tåget som ska ta henne tillbaka till sitt behandlingshem. Hennes ena story är mer gripande än den andra. Tänk vilket liv somliga lever! Men det som också slog mig var, tänk att dom faktiskt lever! Efter allt dom går och har gått igenom så lever dom än! Även om dom inte kämpar på samma vis som vi gör varje dag så kämpar dom med sitt och måste ta sig igenom sina dagar på sitt vis. Och det gör dom. Den här kvinnan hon satt och berättade om sina framtidsplaner, vad hon skulle göra när hon kom hem, om sitt barnbarn som hon skämmer bort så mycket med en massa presenter och kärlek, hon visade en massa bilder på sina barn och på sin hund som hon älskar över allt annat. Under vårt 1 timmes långa samtal beklagade hon sig inte 1 enda gång!! Till och med när jag beklagade sorgen då hon berättade om sin nyligen avlidne son fick hon mig att se allt som hänt från ett annat perspektiv. Hon påpekade dock att det här var absolut bland det värsta en mor kan uppleva och att ingen förtjänar att gå igenom det hon faktiskt tvingas leva med för resten av sitt liv. Hon säger att hon vet att han är med henne varje dag, varje minut och sekund och att situationen kunde ha slutar värre om inte det som hände faktiskt fick lov att ske....
När jag var tvungen att rusa mot mitt tåg önskade hon mig all lycka och bad mig ta hand om mig själv.
I Will <3


Hoppsan?!

Blev nyss bjuden på en öl....
Ser jag så törstig ut ;)


Okey?

Alltså jag vill inte vara negativ eller så....men gillar barn sånt här? Jag minns aldrig att jag som liten fick möjlighet att sjunga med i sånna här låtar? Måste vara nå nytt ;)

image description

 

 


Jaha

Då är klockan snart 9 och jag ligger i sängen och drar mig, så himla skönt äre!
Somnade ganska tidigt igår, men det vare värt ;)
Idag har jag en massa som ska göras, bör väl gå upp och börja uträtta alla måsten och hoppas att en del utav dom går i lås.
Igår for jag och Jasse på skivstångspinn 90 minuter, har faktiskt inte så ont i dag som jag trott....tog jag inte i tillräckligt igår kanske?!
Hur som så var det ett bra pass, träffade Emma och det är alltid lika kul. Dock Emma måste jag erkänna att Du har alllllldelles för mycket vikter på din stång, jag dog med mina gröna jag ;)
Innan träningen var jag på Apoteket på Hälla....OM jag berättar det här får ni lova mig att inte bli arga på mig?! Lova?! Bra! Jo, jag stog i kö till recepten på Apoteket en ganska bra stund, hann plocka på mig lite schampo och balsam som jag ville ha. Jaha till slut var det min tur, kommer fram till disken och det visar sig att receptet bara hade 1 uttag och det hade jag ju redan tagit ut. Jag blev så arg på veterinären som bara skrivit ut 100 st sprutor till nån med livslång sjukdom så jag stormade ut därifrån, nu skulle dom minsann få höra. Sätter mig i bilen och börjar ringa dit. Medan jag sitter i telefonkö ( vilket jag alltid gör ) och kör mot kliniken så ser jag att jag har TAGIT hårprodukterna med mig UTAN att betala!! Aaaaaaah! Åkte dock tillbaka senare med ett nytt recept + att jag då betalde för varorna :)
Men innan dess for en massa tankar genom mitt huvud, bland annat att jag kanske fastnat på nån övervakningskamera eller liknande :S
Var lite nervös där ett tag....
Efter passet for jag till Skultuna, åt lite mat och tog med mig en och en annan julsak med mig hem. Orkar inte pynta....men mamma tvinga mig ;)
Tack för det mammsen :)
Efter maten hackade pappa granatäpple till oss, så gott är det!
Sen for jag hem, mätt och belåten.

Nej NU måste jag upp! Hej hopp


Mat!

Har tränat och farit runt i hela Västerås utan att ens hunnit uträtta 1 korrekt ärende....bläääää :(
Sitter just nu och väntar på mat, Jasse ska bjuda ;)
Blir Spicy hot, för omväxlingsskull?! Yeah right ;)

Nu kommer hon!!


Vaken!

Åh va länge jag fick sova idag, fantastiskt :D
Ska inta lite föda och även ge hunden sitt, sen blir det promenad och efter det spinning :)
Ikväll har jag ingen aning om vad som händer....skulle vilja hinna med ett träningspass till, men det är fullt på passen. Tråkig :(
Kommer nog åka förbi mamma och pappa iallafall. Och det är alltid nåt!

Hoppas att ni där ute får en fin dag, kramar

Åååååh! Nu vill jag ha Amerikanska pannkakor till frukost ju :D


Åh!

Sitter och kollar på resor....vill så gärna resa iväg. Skulle vara underbart med en massa sol och bad :)
Tänk att få ligga på en strand och bara lyssna till havets brus. Eller tänk att få sitta på nån fin restaurang med grymmaste utsikten och bara njuta av en kall öl tillsammans med bästa sällskapet man kan önska sig. Vore inte det underbart? Vore det inte helt fantastiskt att bara få vara i några dagar? Åh....
Imorgon åker ju min söta Hanna iväg till London, hoppas att ni får det super bra på resan :)
London, där har jag aldrig varit. Dom som varit där kan alla rekommendera det varmt, ska väl försöka med att ta mig dit en vacker dag.
Men just nu vill jag bara ha sol!!

Guss ska snart få sin spruta, sen blir det kisspause för hans del och efter det kommer jag att skutta i säng.
Ska nog läsa lite...eller ska jag lyssna på min cd jag fått låna av en arbetskamrat? Har inte bestämt mig riktigt.

God natt på Er där ute


Halv 8 hos mig

Halv 8 hos mig, alltså inte hos mig utan på tv :)
Det är faktiskt riktigt kul med matlagningsprogram, synd bara att man blir så sugen på allt möjligt ;)
Såg på Laila bakar...heter det så? Aja hur som helst ni vet hon Laila på tv? Jag och min man satt och kollade på henne och hon är tusan i mig bland dom grymmaste jag vet :D
Allt hon gör ser så gott och fräscht ut. Hon gjorde bland annat sangria på glögg! Är absolut inget fan av glögg, MEN den där glöggsangrian så 17 i mig hur god som helst ut. Nån gång måste jag testa den.

Ännu en dag på jobbet är gjord. Känns bättre för var dag som går. Självklart kan det komma stunder då jag bara vill sjunka genom jorden, men då tänker jag bara på det Mr F och min massagetant lärt mig och då brukar jag må mycket bättre :D
Sista dagen är jobbade för den här veckan, TJOOHOO! I love it! Ska sova sååå länge imorgon! Mmmmm!
Har även bokat in ett spinningpass imorgon, nu får det räcka med dessa alla undanflykter jag kommer med hela tiden ;)

Apelsiner nästa!


Mys

Halvligger i soffan och kollar på tv. Har även idag tänt en massa ljus här hemma, mer än igår.
Mamma och pappa var nämligen på IKEA idag och jag bad dom köpa doftljus åt mig, sagt och gjort :)
Nu luktar det ljuvligt här hemma, vanilj blandat med en massa bakverk, däribland kladdkaka :D
Jag blir så sugen när jag känner dofterna!!
Måste smaska i mig lite apelsin så kanske jag glömmer tanken på bullar? Eller inte ;)

Annars har det inte hänt mycket, men trots det en massa.
Ja det kan låta konstigt, men faktum är att det inte är så avancerat som det låter. Ha ha ha!
Har jobbat, fick gå lite tidigare och det var skönt.
Var en konstig dag på jobbet idag, allt var huller om buller, men tillslut löste sig allt och det var super :)

Nu ska jag skala apelsiner.
Hej då!


1år

Men hallå!! Igår var det ju 1 år sedan jag skaffade min blogg :D
Kul ju. Ha ha ha! Jag säger ju det, tiden går så fort så fort att man knappt hinner med :)
Hipp hipp hurra för bloggen!


Tänd ett ljus

Brrrrr!! Men jösses va kallt det är :(
Till och med skinnet mitt känns kallt, spelar liksom ingen roll hur mycket jag än klär mig så fryser jag. Tror ni att jag håller på att bli sjuk? Eller är ni fler där ute som tycker att det är kyligt? P-L du räknas tyvärr inte då du är en riktig fryslort och kan frysa mitt i sommarn ;)
Nu myser vi i soffan med en massa tända ljus, Guss håller fötterna mina varma. Skööönt.

Ska väl snart hoppa i säng, tänkte bara slänga i mig nåt....orkar dock inte tillaga nåt stort så det får bli en burk med majs :)
Idag på jobbet så hade jag sushi i matlåda, blev över från igår.
Ärligt, OM jag kunde så skulle jag LÄTT äta sushi varje dag! Men nu ser ju verkligheten tyvärr annorlunda ut...

Hallå?! Det är 1:a advent i helgen! Det är ju heeeelt galet. Redan liksom. Tiden bara rusar iväg, men jag ser fram emot nästa år. Då ska jag skaffa mig nya nyårslöften ;)

Nej, hopp i säng. Ska bli skönt.
Ciaoo

2011-11-22 @ 22:19:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Utb.

Sticker iväg på utbildning på jobbet, hej hopp :D


Ooops!

Men JA :D
Livet ler mot mig!! "Peppar, peppar" ;)


Oj!

Oj vilken helg!! Den har varit så intensiv och lång. Med intensiv menar jag inte att den på nå vis varit jobbig, utan jag menar bara att den har varit intensiv. Jag har haft saker att göra hela tiden om man uttrycker sig så ;)
I lördags var vi på förlovningsfest :D
Ja, hur många var vi nu igen? Tror vi hamnade på en 200 personer. Jösses! Åt och dansade var det ända jag gjorde. Ha ha ha! Frågan är dock vad mer jag skulle ha gjort än så? Ska iallafall bli kul och gå på deras bröllop sen när det blir dax ;)
Hann även med lite shopping i huvudstaden, alltid lika trevligt med shopping även om det bara rör sig om ett par toffsar eller ett nagellack.
Igår åt jag sushi. Fy 17 va gott det var!! Jag skulle vilja ha det idag med...
Hoppas, hoppas, HOPPAS att jag får det!
Idag ska jag försöka gå och lägga mig tidigt, blev alldeles fööööööör sent igår. Var hur trött som helst imorse....
Som sagt ska sikta på en tidig kväll.

Nu ska vi se på film :D


Morgonstund

Hej hallå i stugorna! Är ni lika pigga och glada som jag :D HOPPAS!! Har varit uppe ett tag nu, givit hunden mat och medicin samt promenerat honom. Har även hunnit med en låååååång dusch där jag också avverkade ett och ett annat onödigt ting från min kropp ;) Hahahahahaha! Jag är knäpp! Men jag skäms inte för det. Nu står faktiskt frukosten på bordet, trevligt att bli serverad ibland. På nåt konstigt vis smakar det godare då :) Annars då? Vad händer idag? Nån som ska göra nå funny? Vet att bästa Hanna ska ha kalas idag och det är många som ska dit, hoppas att Ni får en rolig kväll Hanna. Hälsa från mig. Jo, igår så gick äntligen bilen min igenom. Bra! Måste berätta en sak till. När jag var på väg till min bil efter jobbet så går jag och messar så jag ser inte bilen som kommer backandes. Helt plöstligt hör jag bara en smäll bredvid mig och ser hur någon har backat in i en parkerad bil. "Pensionär" tänker jag och går förbi och kikar in i bilen för att få mina tankar bekräftade, men till min stora förfåning sitter INGEN i bilen?!?! Va?! Då ser jag hur 2 tjejer kommer gåendes och ser helt chockade ut, tydligen har dom missat att lägga i både växeln eller bromsen....onödigt, men sant. Tanken slog mig sen att jag kunde ha blivit påbackad! Ska aldrig mer gå och kolla ner medans jag går ikring bland en massa trafik, mupp' Nu käk!

Va?!

Hur kommer det sig att endel som kommit EFTER mig har fått åka in FÖRE mig?!
Hmmmm....


Orka!

Då sitter jag hör igen.....efterkontroll av bilen blev ju summan av kardemumman sist. Boring! Det som är MEST boring är att väntetiden beräknad uppemot 1 timme :(
ORKA! Så här sitter jag nu, kissnödig och jäklig :S
Undrar om det finns toalett? Dock rullar det stora röda bokstäver på skylten att man ska vara god och sitta kvar i bilen tills det är ens tur....men toalettbesökarna måste ju få skutta ikring tycker man?!
Men ärligt? 1 TIMME! Jag blir tokig.

Stämplade ut 14:00 idag :D
Älskar fredagar! Efter detta ska jag iväg en sväng ner på stan.
Sen måste jag hem och ut med hunden. Och sen...sen får vi se.

Nej! Nu måste jag ha en toa!!

Ciaoo


Lättad!!

Tack gode Gud för att Du är så snäll :)
Och TACK världens bästa Lisbeth Ek för att Du lyssnade på mig och trodde på mig. Man kan säga att Du räddade mitt liv! Ja, som Ni ser så finns det en del saker jag måste tack för innan jag kan gå vidare i detta inlägg ;)

Jaha, sitter och kollar på kort från Spanien då jag och min man var där i somras. Guuuh va skönt det va! Och Guuuh va kul vi hade det :D
Vi drack VARJE dag! Ibland var vi fulla redan vid 15-16 på eftermiddagarna ;)
Som till exempel den här gången på kortet nedanför. Jag kommer ihåg att jag skulle skicka ett mess till Pikachu och säga hej, men jag var så borta att jag skickade fel 3 gånger! Ha ha ha! Hade JÄMT solbrillorna på mig när vi tog ett glas vin eller en öl ;)
Mr F är så rolig han med efter nåt glas alkohol, han är min bästa <3
Nu låter det kanske som om vi är största alkohollisterna, men så äre ju icke. Semesteralkis? Ja, det kan jag nog erkänna att jag är ;)
Har faktiskt inte druckit nå alkohol alla sen jag kom hem från Spanien....ska bli ändring på det!

Gussi ligger och snarkar, det ska jag också snart göra.
Imorgon är det fredag, innebär kortdag på jobbet och sen helg.
Älskar mina helger.

Go natt på Er


Nära nu

På väg till jobbet, delade känslor. Den tveksamma känslan säger till mig att jag borde sovit vidare och inte klivit upp ;)
Medan min snälla sida säger JUST DO IT !!

Så nu är jag snart framme :D


Slut

Då var maten slut....
Har käkat hemma hos mor och far efter jobbet :)
Gott vare!
Nu sitter jag här...väntar på att nåt ska hända ;)
Ha ha ha! VARFÖR kan jag inte bara ta det lite lugnt? Har ju trots allt inget som väntar på mig just NU.
Ska nog ta en dusch, men va kallt det kommer bli sen och dessutom har jag inga rena kläder här i Tuna :(
Får nog vänta med min dusch.

Idag var det skoj på jobbet igen. Jag börjar trivas allt mer och mina arbetskamrater är jätte snälla :)
Vi är ju som sagt 4 stycken nya bara på min sektion och vi 4 har kommit så nära varann. Jag skrattar varje dag med dom.
Idag exempelvis så frågade jag den ena tjejen om hon visste vilket läge/brits jag skulle ha till nästa patient. Då kommer den tredje tjejen från ingenstans och ba;
- Va är det här för samling då? Snillena-spekulerar eller?
Ha ha ha! Jag dog :D
Dumma Marre!

Nej, om man skulle ta och vara lite social här hemma innan det är dax att dra dig vidare.

Kramar


Nattis

Nu kryper jag till kojs, underbart! Inte för att jag är ett dugg trött, men jag vet att när jag väl börjar drömma mig bort så är jag veck inom ett par minuter ;)
Har precis sett på Mannen som kan tala med hundar, Cesar. Han är tusan i mig grym! Tänk om man var lite mer som honom :)
Passade på att äta lite chips samtidigt...

Idag har jag sett HÄFTIGA saker på jobbet! Jag älskar mitt nya jobb! Vi får se vad morgondagen bjuder på :)

Har även varit iväg på lite massage. Om det var skönt? Jo, det vare väl :)
Gjorde lite ont idag när hon knådade över höger axel, ville skrika lite, men bet mig i tungan.
Hoppas att jag blir bättre snart, ska verkligen försöka att jobba med mig själv lite mer.

SNÄLLA Lisbeth, hjälp mig!!!! Jag lovar att jag ska göra nåt fint för Dig bara Du hjälper mig!!!!
Håll tummarna imorgon!

Go natt nu :)


Sötaste

Hallå hur söt är inte dem här lille ugglan då? Blir så glad när jag ser den :D


Aaaaaaah!!

Iiiiiih! Hur rädd är inte jag då!? Massor! Kul att dom sett vargar MITT i centrala Skultuna igår kväll!! Mamma....jag är rädd :(
Snälla vargen kom inte hit för då svimmar jag och det vill jag inte. Missförstå mig rätt nu, jag har ingenting emot varken vargen eller något annat vilt djur där ute (förutom fästingen), men kan dom inte bara skutta omkring i skogen och leva lyckliga där? Måste dom komma in så centralt....åh...
Hoppas Guss skrämmer dom om dom skulle ta sig hit :)
Påtal om Guss så är det snart dax att gå en sväng med honom.

Hejpa


Grrrrrrrrr!!

Jag är så arg! Jag ser BARA rött! Jag vill äta upp nån! Frågan är då bara om det hjälper om jag drämmer till någon eller skriker mig hes?! Antagligen inte.....
Men jag ger då tusan i mig inte upp! Inte nu! Inte alls! För nu är jag på krigsstigen!!!!!
Annars har det varit en bra dag :D
Ha ha ha! Ja, det kallas schizofreni det jag lider utav ;)
Den har varit lång, men bra. Jag har längtat så mycket efter min hund idag. Gissa om jag blev snopen då han inte var hemma? Men tillslut kom han skuttandes och var alldeles lyrisk över att matte kommit hem från jobbet. Nu är vi äntligen hemma och sitter framför tv:n, skönt som attan.
Ska vila en liten stund för sen väntar ytterligare lite saker på mig.

Nu är jag inte lika arg längre....det kan ju också bero på chipspåsen som ligger i skafferiet och väntar på mig ;)


Mums!

Titta vad jag fått av min snälla man!! Den är super god!! Och ett mycket bra resesällskap är den också ;)


Breakfast at Tiffany's

Åh...nu är vi mätta! Som vi ätit, frukost är nåt jag alltid längtar efter. Är alltid så hungrig efter den långa natten ;)
Har haft en mycket bra helg och än är klockan inte mycket så vi får se vad vi hinner hitta på innan det är dax att gå och knyta sig igen. Hoppas mycket :D
Idag är det farsdag, GRATTIS Pappsen på er alldeles egna dag! Får se om jag hinner åka dit, är ju lite sugen på nåt gott.
Tycker inte ni att vädret är lite konstigt? Kallt ibland och varmt om varannat?! Det är så varmt att blommorna iallafall har börjar blomma om. Det är faktiskt hur vackert som helst med vilda blommor. Trots det kan jag ärligt inte säga att jag skulle vilja ha sommar året om. Jag gillar att vi har årstider i vårt land. Snälla komihåg att påminna mig om det när snön kommer och jag börjar gnälla ;)
Nu ska vi hitta på nåt! Eller är klockan för lite än?
Pussar


:)

Sitter och väntar på käket, är hungrig som ett lejon ;)
Gårdagen bjöd på en massa skoj! Vi var bland annat på bröllop, häftig va?! 11-11-11 :D
Tjooohooo va jag åt!! Längtar tillbaka lite till igår...
Hade iallafall jätte mysigt och trevligt. Det var en utav mina barndoms vänner som gifte sig. Denna barndomsvän är också syster till min lillebrors tjej. Hon var underbart söt <3
Tack för allt Sandra och Janne. Önskar Er all lycka i framtiden, må ni få många underbara år tillsammans.
Emil och Sorken nu väntar vi på Er ;)
Ooooh! Nu kommer förrätten!!!!
Puss! Hoppas att ni får en fin lördag.


Jajamännsann!

Men JA det stämmer! Det är sant, jag är på fest :D


Iiiihh!

Alltid!! Alltid, alltid...ja, jämt.
Det slår aldrig fel, tar alltid fel kassa...


<3

Myyyyys!


Min bästa!!

Finns ingen bättre i hela världen! Min alldeles egna Prins <3


Mörkt

Klockan är snart halv 5 och det är nästan svart ute, blä. Skulle vara toppen att åka bort :D
Tänk värme, sol, bad, god mat, sena kvällar, sena morgnar och en massa shopping. Allt detta tillsammans med trevligt sällskap. Underbart! Åh vill åka nu!
Idag har vi varit i Kyrkan, det bjöds på mat och fika. Jag älskar den kombinationen ;)
Efter det for vi hem och sov middag, skönaste jag gjort på länge. Nyligen har vi klämt i oss mat och snart ska hunden ut. Vilken skön söndag och det bästa är att den inte är över än. Jippie!
Kryckan var här från Stockholm och hälsade på. Ja jädrar va snygg hon har blitt, ( Kricke, det har Du alltid varit, men nu, wow ) en riktig affärskvinna ;)
Tack Kryckan för min present, tack för att Du orkade leta ihjäl dig efter den. Det var de väl värt? Att göra mig så glad? Puss
Vilken konstig film det är på tv, DEN vill jag se :D
Hejsan


Bravo!

Men jag säger då det, Herrejösses vilket bra program :D
Så mycket bättre måste vara bland det bästa jag sett!! Ha ha ha!! Jag vet, jag vet nu låter jag som en RIKTIG pensionär, men så äre ;)
Vill väl då samtidigt passa på att be alla där ute om förlåtelse för att jag har "mobbat" Er då ni berättat för mig om era tankar kring detta program, hoppas att ni kan förlåta mig!? Hur som helst, bästa programmet på tv just nu.
Har också hunnit legat och lekt med mina nya appar, tack Verre för den där wall-appen det finns ju hur mycket fina bilder som helst.
Måste också berätta för Er som inte hann se någon Kyrkogård idag att det var jätte vackert och mysigt bland alla tända ljus och människor. Det finns ju möjlighet att se en massa ljus även imorgon så passa på :)
Funderar just nu på vad jag ska stoppa i mun....börjar bli hungrig :S
Tänk, tänk, tänk...


Tänd ett ljus

Tack tjejer för en fin dag på stan, alltid lika kul att ses. Måste även tacka Gabriel som lärde mig lite spanska...hmmm....hur var det man sa nu igen?! Mitt minne är varken bra ELLER kort! Fuskigt!
Har givit hunden mellanmål för en stund sedan och nu har vi precis kommit in från promenaden. Tänkte bege mig till Tuna och samtidigt åka förbi Kyrkogården och tända ett litet ljus. Måste erkänna att det är riktigt mäktigt att se Kyrkogårdarna en dag som denna. Får lite dåligt samvete när jag tänker på hur sällan jag går till Kyrkan och Kyrkogården för att tända ett ljus eller lämna en blomma eller bara går förbi och säger hej....
Men så länge jag kan minnas så har jag alltid tagit mig till den platsen dagar som denna, Alla helgons dag.
Kram till Er alla


Titta!!

Titta vem som är här då :D
Fina, fina Gabbe! Och hans fina mor såklart ;)


Morrn morrn

Jag mins en gång när en arbetskamrat till mig sa god morgon till en patient på jobbet hur förbannad han blev.
- Säg INTE god morgon till dina patienter, Du vet inte hur deras morgon är! Min är inte god! fräste han.
- Men vad ska jag säga då? undrade hon.
- Säg istället morrn morrn om Du nu måste säga nåt alls....
Surgubbe säger jag ;)
Sitter och väntar på att tevattnet ska bli klart, snart dax för frulle. Har ett jätte gott bröd som stått och tinat under min promenad med hunden nu på morgonen.
På tal om hunden så skulle han envisas med att gå ut inatt. Jag försökte att ignorera ( bara under typ 5 sek ) men insåg att jag var dum då....klockan halv 4 på morgonen tog vi en prommis. Erkänner att jag var sur dock....
Nej! Nu är vattnet varmt för kokar'n tjuter :)
Ha en fin lördag!


Hej hopp

Mmmmmm....va skönt! Tycker inte ni det? Bästa dagen på veckan, fredag :D
Har hunnit med att jobba, hämtat våra kläder på kemtvätten, hämtar hem hunden och även tagit en tur ut till Tuna. Åkte förbi ICA då jag fått ett paket. Hippie tänkte jag då jag trodde att det var min nya vinterjackan.....men icke :(
Vet ni var det va? Jag ville riva pappret i bitar, men antar att det bara blir värre då?! Jo det var en fortkörningsböter.....från SPANIEN! Japp, vi hade hyrbil under vår vistelse där och då gick det lite för fort...tydligen....och nu detta. Orka leta rätt på mig ;)
Bara att punga upp....Mr F! Hi hi hi!
Ledig i 2 dagar nu, skönt. Ska försöka att sova ut imorgon bitti, hoppas. Ska även försöka att ta mig förbi Fadia på hennes salong, behöver nämligen lite hjälp med mitt hår om man säger så. Dax att hoppa i säng, ska bli underbart!
Go natt


Trött...

Då var jag hemma igen....lite snopen måste jag erkänna. Hon ställde in, Rihanna ställde in, igen. Typiskt! Men sant tyvärr. Hann iallafall se Globen ;) Det blev istället ett antal bitar sushi och en myskväll med min Bästa i Stockholm. Nu ligger jag äntligen hemma i soffan och vill sova, men klockan är BARA 7 :S
Får lov att hålla mina blå öppna en stund till.
Imorgon jobbar jag till 14:00 och sen är det helg :D
Har varit en hittills mycket skön vecka med tanke på lovet som är denna vecka. Det har varit lugnt på jobbet också, men det blir det ju ändring på nästa vecka igen ;)
Ååååh min bror är i Las Vegas!!!! Jag vill också vara där :D
Täääänk, Vegas! Nån gång ska jag dit ;)
Nu måste jag se på Nyheterna, så man vet vad som händer i världen.
Hej då


Va?!?!

Men nej :(


Rihanna------>

Nu kööööööör Vi :D


Hi hi hi!

Nu har tåget börjat rulla, jippe! Hoppas bara att jag sitter på rätt tåg.....
Men det borde jag göra, följde bara strömmen om man säger så :)
Jo, har som sagt sovit i Tuna. Igår var vi ute och cyklade jag, mamma och pappa. Guuuh va kul det va. Ha ha ha tänk att en sån liten sak kan vara så rolig. Hur som helst så cyklade vi runt i nästan 45 minuter och kollade på hus, tänk va skoj det skulle vara och ha sig ett eget litet hus. Jag skulle vilja ha ett rött litet hus eller ett litet torp till och med, bara jag hade en gräsplätt åt Gussi skulle jag vara nöjd. Sen har vi varit och stor handlat hela familjen, jag och Simon larvade oss med en massa konstiga frysta saker, ha ha ha vi Simon är känslig. Restrerande timmar i Tuna har jag bara ätit, sovit och legat i soffan framför tv:n. Mmmm life is good ;)
Nu ska jag vila lite....eller NEJ förresten då missar jag väl att stiga av :S
Får läsa lite på nätet istället. Ha en fin kväll nu för det ska vi ha! Kram


Men jösses!

Ja jösses va jag har varit frånvarande en tid nu, buzzy buzzy är vad jag är just nu ;)
Eller nja inte så, men det är mycket på jobbet och sen är det en himla massa även efter jobbet. Antar att det får lov och vara så här ett tag nu framöver, men det överlever jag! He he he!
Idag slutade jag lite tidigare, ska ju iväg på Rihanna ikväll :D
Spännande!! Har aldrig varit på en sån stor konsert i hela mitt liv! Ha ha ha! Ja ni ser hur ociviliserad man är ;)
Sitter just nu och väntar på tåget, kände att det var bättre att åka tåg då det säkert är mycket trafik så här dax. Kanske får man nå gott i magen efter föreställningen också, det återstår att se.
Annars? Inte mer än nödvändigt som sagt. Har sovit hemma hos mamma och pappa då Mr F har mycket att stå i, han har även haft hunden med sig så jag har kunnat hänga i Tuna så mycket jag velat. Vilket är MASSOR! Som den gamla goda tiden när man bodde hemma ni vet? Maten står på bordet efter jobbet, sängen "bäddar sig själv" lite allmänt bortskämd om man säger så.
Oj oj! Måste hitta rätt spår! Ha ha ha! Ooooh va svårt, dom är ju så många. Men jag lovar för en annan är det svårt :)
Hej hopp


RSS 2.0